VESTI I DOGAĐAJI

Istražite svet Technogyma. Budite u toku i saznajte najnovije vesti o našim proizvodima, inicijativama i dešavanjima.

RIO 2016! JOŠ 90 DANA! TECHNOGYM PO ŠESTI PUT NA OLIMPIJADI

Kompanija je potpisala ekskluzivni ugovor kao zvanični dobavljač za prve Olimpijske igre u istoriji koje će se održati u Južnoj Americi.

Technogym_Olympic

Technogym je potpisavši ekskluzivni ugovor postao snabdevač fitnes opremom svih centara za sportske pripreme na Olimpijskim igrama koje se održavaju ove godine u Rio de Žaneiru.

Za Technogym, međunarodno priznatu kompanija za postavljanje standarda u oblasti tehnologija za sportske pripreme, rehabilitaciju i wellness, ovo su šeste Olimpijske igre posle Sidneja 2000. godine, Atine 2004, Torina 2006, Pekinga 2008. i Londona 2012. godine. Technogym će u Rio de Žaneiru obezbediti čitav niz opreme za glavni trening centar (oko 2000 kvadratnih metara) u Olimpijskom selu u Bara da Tižuki , koji je otvoren za sve sportiste koji učestvuju na Olimpijadi i opremiće 15 centara i objekte za zagrevanje projektovane za različite discipline kao što su Centar za sportove na vodi, Olimpijski golf teren i Teniski centar između ostalog.

Biće dostupno oko hiljadu sprava sa najboljom opremom za trening, poptuno integrisanih sa digitalnom platformom Mywellness cloud, koja omogućava sportistima da ostanu povezani sa svojim ličnim programom treninga direktno na samoj opremi i preko svojih mobilnih uređaja.

U teretanama sportisti će naći najsavremenija rešenja kao što su nova traka za trčanje SKILLMILL osmišljena za Trening za postizanje optimalnih sportskih rezultata, jedina nemotorizovana traka za trčanje za funkcionalni trening, koja objedinjuje snagu, brzinu, izdržljivost i spretnost u vidu jednog rešenja. Sportisti će takođe moći da treniraju na proizvodima linije Excite, koja obuhvata čitav spektar kardiovaskularne opreme (trake za trčanje, bicikli, cross trenažeri) uz pomoć displeja UNITY sa najnovijom generacijom Android interfejsa, osmišljenog da obezbedi intuitivno, zanimljivo i personalizovano iskustvo treninga. Kako bi se upotpunio spektar opreme, Kinesis, sa Technogymovom patentiranom tehnologijom, obezbediće sportistima da istraže slobodu pokreta od 360 stepeni kako bi realizovali vežbe u cilju poboljšanja ravnoteže, fleksibilnosti i položaja tela; tome treba dodati kompletan niz sprava za trening snage.

Štaviše, Technogym će obezbediti tim od 50 profesionalnih sportskih trenera koji će pružiti podršku sportistima, kao i usluge (uređenje teretana, montiranje i tehničke usluge).

Technogym je oduvek tesno sarađivao sa najpoznatijim međunarodnim ekipama i sportistima prateći ih na pripremama za takmičenja. Neki od najboljih olimpijskih šampiona treniraju na Technogym opremi i učestvovaće na igrama u Rio de Žaneiru: Rafael Nadal, međunarodna teniska zvezda koja je upravo osnovala svoju tenisku akademiju opremljenu najnovijim Technogymovim proizvodima; Karlota Ferlito, mlada italijanska gimnastičarka koja je već osvojila jednu srebrnu i dve bronzane medalje na Olimpijadu u Londonu 2012. godine; Eliza di Franćiska, branilac titule u mačevanju i osvajač zlatne medalje u Londonu; Gregorio Paltrinieri, svetski šampion na 1 500 metara slobodnim stilom; Sanja Ričard-Ros, američka atletičarka sa Jamajke, svetska prvakinja u trci na 400 metara i olimpijska šampionka iz Londona 2012.

„Veoma smo ponosni što smo šesti put izabrani za zvaničnog snabdevača Olimpijskih igara. Ovaj važan uspeh predstavlja pobedu za čitav Technogymov tim i snažnu referencu za inovacije i kvalitet naših proizvoda. Rio 2016 će takođe predstavljati jedinstvenu društvenu priliku da se promoviše wellness u Brazilu i u celoj Latinskoj Americi kako bi se što veći broj ljudi zainteresovao za redovnu fizičku aktivnost“, rekao je Nerio Alesandri, predsednik i osnivač Technogyma.

Objavljeno 27. aprila 2016.

fb


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function presscore_get_project_link() in /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers.php:787 Stack trace: #0 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers/blog-helpers.php(36): presscore_get_related_posts(Array) #1 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/content-single.php(107): presscore_display_related_posts() #2 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/template.php(724): require('/srv/users/prow...') #3 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/template.php(671): load_template('/srv/users/prow...', false) #4 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #5 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/single.php(27): get_template_part('content-single', 'post') #6 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/templ in /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers.php on line 787