VESTI I DOGAĐAJI

Istražite svet Technogyma. Budite u toku i saznajte najnovije vesti o našim proizvodima, inicijativama i dešavanjima.

SKILLMILL je osvojio „2016 Good Design “ nagradu

 

img

SKILLMILL – novo rešenje za treniranje iz Technogym-a, predstavljeno na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, osvojilo je svetski najprestižniju nagradu za dizajn : „Good design“.
Osnovan u Chicagu 1950. godine od strane bivšeg kustosa Muzeja moderne umetnosti u New Yorku Edgara Kaufmanna Jr., zajedno sa pionirima modernog dizajna Charlesom i Rayem Eamesom, Russel Wrightom, George Nelsonom i Eero Saarinenom, Good design odaje počast godišnjim dostignućima u industrijskom i grafičkom dizajnu, te svetskim proizvođačima u njihovoj potrazi za izvanrednim dizajnom.
Nagrada je poznata kao obeležje izvrsnog dizajna, inovativnosti, vizionarskih proizvoda, te ideja i rešenja koja ispunjavaju ne samo estetske i funkcionalne kriterijume već i ekološke.
Predstavljen za vreme Olimpijskih igara u Riu, gde je Technogym službeni dobavljač, SKILLMILL je prvi nemotorizovani sistem za vežbanje koji kombinuje snagu, brzinu, izdržljivost i okretnost.
SKILLMILL-om je moguće razvijati čitavu telesnu energiju, od sprintanja i razvoja snage do održavanja metabolizma, sa potpuno integriranom Technogym Mywellness oblak platformom.
Mywellness platforma uključuje raznovrsne programe treninga i programske alate koji pomažu sportistima da beleže i prate svoje rezultate. Koristi se za planiranje vežbi visokog intenziteta i za unapređivanje sposobnosti profesionalnih sportista

SKILLMILL – načinjen sa Olimpijskim nasljeđem u svojoj srži.

Objavljeno 22. decembra 2016.

fb


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function presscore_get_project_link() in /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers.php:787 Stack trace: #0 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers/blog-helpers.php(36): presscore_get_related_posts(Array) #1 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/content-single.php(107): presscore_display_related_posts() #2 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/template.php(724): require('/srv/users/prow...') #3 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/template.php(671): load_template('/srv/users/prow...', false) #4 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #5 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/single.php(27): get_template_part('content-single', 'post') #6 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/templ in /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers.php on line 787