VESTI I DOGAĐAJI

Istražite svet Technogyma. Budite u toku i saznajte najnovije vesti o našim proizvodima, inicijativama i dešavanjima.

 SKILLMILL osvaja u „2017 nagradu za dizajn“

 

Novo trening rešenje Technogym-a, lansirano na Olimpijskim igrama u Riu, dodaje još jednu nagradu na svoju listu uspešnosti.

TECHNOGYM SKILLMILL, je bio nagrađivan sa Nemačkom prestižnom nagradom za dizajn „2017 iF Design Avard“.
Od 1953, svake godine Internacionalni Forum Dizajn GmbH organizuje jedno svetski najprestižnije i najcenjenije takmičenje: if DESIGN AVARD
Prepoznatljivo kao simbol uspešnog dizajna u čitavom svetu, if DESIGN AVARD dočekuje preko 5.500 izlagača iz 60 zemalja svake godine.
IF nagrada međunarodnog žirija odabira SKILLMILL, savršeno rešenje treninga, osećaja poput pravog sportiste. SKILLMILL definiše potpuno novu kategoriju proizvoda: jedini ne motorizovani proizvod koji kombinuje jačinu, brzinu, snagu i gipkost.
Skillmill je idealno rešenje za profesionalne sportiste I one koji su svakodnevno posvećeni unapređivanju svojih telesnih sposobnosti i tehničkog izvođenja. Omogućuje korisnicima da iskuse puni spektar brzina i otpora nudeći im mogućnost od slobodnog trčanja do guranja pod sopstvenim pritiskom.
Kao službeni dobavljač 6 Olimpijskih igara, uključujući i poslednje u Riu i kao partner nekim od najboljih sportskih timova i individualnih sportista, Technogym ima iz prve ruke iskustvo u različitim oblicima treninga i zahtevima više od hiljadu sportskih šampiona širom sveta u raznim disciplinama. Ovo iskustvo je osnova za Athletic Performance Trening – Technogym-ovu platformu za celokupno vežbanje nastalu sa Olimpijskim nasleđem u svojoj srži.

Ova potpuno inovativna i vrlo učinkovita vrsta treninga na SKILLMILL-u, koji je dizajniran za poboljšanje performansi kod sportista i gimnastičara i omogućuje vam: 

Proširenje mogućnosti vežbanja – kako postići najučinkovitije rezultate i koristi za elemente snage, brzine, izdržljivosti i pokretljivosti; to je princip vežbanja visokog intenziteta na SKILLMILL-u – High Intensity Interval Training (HIIT).

• Poboljšanje sposobnosti – ovaj novi način vežbanja takođe poboljšava fizičku izdržljivost i pomaže kako bi lakše i pravilno izvodili teže vežbe koje zahtijevaju neuromuskularne koordinacije i postupno prelazili na teže vežbe.

• Da bi se osigurala potpuna sigurnost – prevencija povreda i sprečavanje rizika za zdravlje zbog lošeg stava, nepravilno izvedene pokrete; kako bi se sve to izbeglo Skillmill doprinosi to svojim ergonomskim oblikom, što je važno za APFT metodologiju – Athletic Performance Training. Nosač na konzoli pokazuje statistiku vežbanja.

SkillMill je sposoban da trenira sve energetske sisteme u organizmu u jednoj opciji-rešenju,od trčanja do razvoja snage,za efikasnu metaboličku kondiciju I potpuno je
Integrisano u mywellness,Technogym-ovoj trening platformi.
Rešenje uključuje raznovrsne trening programe I alate kako bi ponudilo korisnicima smernice za obuku,da prati I beleži njihove rezultate. Korisnici mogu da pristupe trening programima skeniranjem Skillmill QR koda ili skidanjem mywellness aplikacije,takodje mogu pratiti parametre treninga u realnom vremenu na Consoli. Pored mogućnosti da prate specijalno dizajnirane programe,SKILLMILL je idealan za kružne I grupne treninge

Objavljeno 24. februar 2017.

fb


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function presscore_get_project_link() in /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers.php:787 Stack trace: #0 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers/blog-helpers.php(36): presscore_get_related_posts(Array) #1 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/content-single.php(107): presscore_display_related_posts() #2 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/template.php(724): require('/srv/users/prow...') #3 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/template.php(671): load_template('/srv/users/prow...', false) #4 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #5 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/single.php(27): get_template_part('content-single', 'post') #6 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/templ in /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers.php on line 787