VESTI I DOGAĐAJI

Istražite svet Technogyma. Budite u toku i saznajte najnovije vesti o našim proizvodima, inicijativama i dešavanjima.

Technogym predstavlja POWER Personal

Trening visoke performanse u skladu sa dizajnerskim konceptima.

Technogym-Power-Personal-1_man3

Na sajmu Salone del Mobile 2016 Technogym, svetski lider u oblasti fitnesa i wellnessa, predstavlja spravu Power Personal – novo dizajnersko rešenje za trening snage koje kombinuje profesionalne performanse i jedinstven stil.

Personal line je linija elegantnih sprava koja kombinuje tri decenije iskustva Technogyma na polju wellnessa i sporta sa jedinstvenim dizajnima Antonija Ćiterija. Ova linija obuhvata kardio proizvode kao što su traka za trčanje Run Personal, bicikl Recline Personal i eliptik Cross Personal, kao i proizvode za funkcionalni trening kao što je Kinesis Personal, a zahvaljujući spravi Power Personal, ova linija je upotpunjena sa sportskim treningom i treningom snage.

Na osnovu iskustva zvaničnog snabdevača Olimpijskih igara i savremenog trenda profesionalnog treninga visokih performansi, Technogym je stvorio spravu Power Personal koja se sastoji iz dva elementa: klupe Bench Personal i smit mašine Rack Personal.

Bench Personal je profesionalna klupa koja može da se prilagođava i koja je projektovana za izvođenje vežbi jačanja mišića i vežbi za oblikovanje mišića i odlikuje se sofisticiranim dizajnom i materijalima vrhunskog kvaliteta.

Smit mašina Rack Personal je sprava sa slobodnim težinama koja kombinuje jačinu, efikasnost i kompaktan dizajn koja omogućava da šipke i diskovi budu bezbedno integrisani. Ramovi su napravljeni od jednog bloka aluminijuma što je rezultat naprednog tehnološkog procesa.   

Poput ostalih elemenata u istoj liniji, sprava Power Personal je proizvod sa digitalnim sadržajem: zahvaljujući aplikaciji Technogyma može se pristupiti bogatoj biblioteci od preko 300 vežbi i višestruko preporučenim programima treninga i konsultovati se sa njima kao da je reč o pravom treneru.

U smislu novina, smit mašina Rack Personal garantuje maksimalnu bezbednost zahvaljujući sistemima Smart Lock i Precision Guide koji omogućavaju lako pričvšćivanje, zatvaranje kao i glatko i tečno klizanje vođenih šipki.

Sprava Power Personal i njene komponente su osmišljene da poboljšaju vežbanje; klupa Bench Personal se lako podešava jednom rukom, a BodyPrint naslon anatomskog oblika pruža udonost i stabilnost; smit mašina Rack Personal takođe obuhvata ergonomsku, hromiranu čeličnu šipku za zgibove sa višestrukim hvatom; osim toga verzija Functional, idelna za vođeni trening i trening sa opterećenjem, povećava mogućnost izbora treninga.

Sprava Power Personal upotpunjava niz proizvoda iz porodice Personal: eliptik Cross Personal, traka za trčanje Run Personal, bicikl Recline Personal i Kinesis Personal, inovativan, visokotehnološki proizvod koji omogućava izvođenje više od 200 vežbi za oblikovanje mišića, fleksibilnost i ravnotežu.    

Objavljeno 12. aprila 2016.

fb


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function presscore_get_project_link() in /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers.php:787 Stack trace: #0 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers/blog-helpers.php(36): presscore_get_related_posts(Array) #1 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/content-single.php(107): presscore_display_related_posts() #2 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/template.php(724): require('/srv/users/prow...') #3 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/template.php(671): load_template('/srv/users/prow...', false) #4 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #5 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/single.php(27): get_template_part('content-single', 'post') #6 /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-includes/templ in /srv/users/prowellness/apps/prowellness/public/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers.php on line 787