PROWELLNESS

(osnovan 1991. god.)

Ekskluzivni distributer fitness opreme renomiranog italijanskog proizvođača Technogym za SRBIJU, CRNU GORU, HRVATSKU, SLOVENIJU i BOSNU I HERCEGOVINU. Osnovna delatnost Prowellness-a je projektovanje, konsalting i prodaja fitness opreme za:

– Fitness centre i studije

– Sportske centre, klubove – sportska društva

– Hotele, Wellness i Spa centre

– Centre za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

– Objekte javne namene i korporatine klubove

– Privatne i rezidencijalne objekte

Naša vizija je promovisanje wellnessa, kao spoja redovne fizičke aktivnosti, balansirane ishrane i pozitivnog mentalnog pristupa svim životnim aspektima.

Naša misija je omogućavanje postizanja optimalne fizičke i mentalne harmonije u svakodnevnom životu naših korisnika. Nudimo kvalitetna, inovativna i sveobuhvatna rešenja, kako bismo pomogli našim korisnicima da imaju zdraviji i kvalitetniji život.

PROWELLNESS AFTER SALES – SERVIS I PODRŠKA

Razgranata mreža servisa širom regiona sa iskusnim timom servisera obučenih i sertifikovanih od strane Technogym-a, čine Prowellness najpouzdanijim partnerom i u periodu nakon prodaje.

pwdesign

PROWELLNESS DESIGN STUDIO

Naš tim iskusnih arhitekata i dizajnera će na vaš zahtev osmisliti i isprojektovati vaš prostor i ponuditi najkvalitetnije rešenje.

Koristeći najsavremnije softvere, uz veliko iskustvo u opremanju prostora za vežbanje, uz poštovanje svih vaših želja i zahteva, zajedno ćemo doći do pravog rešenja za vaš prostor.

slajderO NAMA1

TECHNOGYM

Poslednjih 30 godina Technogym je svetski lider u proizvodnji i dizajnu opreme za fitness, sa preko 2 000 zaposlenih i 14 predstavništa u Evropi, SAD, Aziji, Bliskom istoku i u Australiji. Oprema kompanije Technogym se može naći u više od 65.000 Wellness centara i preko 100 000 privatnih objekata širom sveta.

Mnogi vrhunski sportisti se pripremaju za svoja takmičenja upravo na Technogym spravama. Godinama unazad Technogym sarađuje sa najboljim Formula 1 timovima-Ferrari i McLaren. Technogym je opremio trenažne centre najvećih Evropskih fudbalskih klubova (Juventus, Inter Milan, A.C. Milan, Ajax, Real Madrid, Paris Saint-Germain FC i Chelsea F.C.). Technogym je oficijelni dobavljač sprava za vežbanje na poslednjih 6 Olimpijskih igara (Sidnej 2000, Atina 2004, Torino 2006, Peking 2008, London 2012 i Rio 2016).

 

www.technogym.com

slajderO NAMA2

PAVIGYM

ProWellness d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom globalno najkvalitetnijih podova za fitnes aktivnosti – Pavigym podova, koji su zastupljeni u svim velikim svetskim sportskim centrima, klubovima, hotelima, kao i u privatnim objektima.

Slogan kompanije Pavigym je Ultimate Fitness Experience i, vodeći se njime, aktivno radi na masovnom smanjenju fizičke neaktivnosti na globalnom nivou. Njihovi proizvodi su namenjeni korisnicima svih starosnih doba, različite građe i nivoa fizičke spremnosti.

 

www.pavigym.com