Sprava za veslanje

Sprava za veslanje je jedna od retkih sprava na kojoj mozete odraditi i KARDIO TRENING i TRENING SNAGE.

Sprava za veslanje SKILLROW je osmišljena i za kardiovaskularne i za treninge snage, omogućavajući vežbe usmerene i ka tehnologiji i ka sportskom učinku. Budući da su sprave za veslanje popularan izbor kardio opreme, naše sprave su osmišljene da pruže maksimalni komfor zajedno sa najboljim rezultatima.

Technogym sprave za veslanje primenjuju najnoviju tehnologiju kombinujući inovativna i transformaciona rešenja kako bi vaš trening podigli na viši nivo. Inovativna tehnologija SKILLROW odlikuje se podešavanjem programa za vežbanje što vam omogućava da se fokusirate na kardiovaskularni ili trening snage. Naše sprave za veslanje su tako konstruisane da pružaju autentično iskustvo koje prevazilazi tradicionalne ergometre, čineći opterećenje fluidinijim, a istovremeno zadržavajući visok nivo udobnosti.

Da biste poboljšali vašu kardiovaskularnu formu i mišićnu snagu, otkrijte spektar Technogymove opreme za trening gornjeg dela tela koja je projektovana da omogući rezultate na inovativan i ugodan način.