SKILLRUN™

SKILLRUN prevazilazi sva očekivanja kada je u pitanju traka za trčanje. To je prva traka za trcanje dizajnirana da zadovolji zahtevne treninge vrhunskih sportista i zahtevnih ljubitelja fitnesa. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj MULTIDRIVE TECHNOLOGY ™, vežbanje na SKILLRUN-u omogućava jedinstvenu kombinaciju kardio treninga i treninga snage na jednoj spravi.


 

ZAŠTO JE SKILLRUN JEDINSTVENA TRAKA ZA TRČANJE

 


MULTIDRIVE TECHNOLOGY™

 

SKILLRUN ™ svojim performansama postavlja nove standarde, odgovarajući na potrebe svih trkača, od sprintera do maratonaca i triatlonaca.

Inovativna MULTIDRIVE TECHNOLOGY™ omogućava korisnicima da kombinuju klasični trkački trening i trening otpora na istoj spravi , obezbeđujući potpuno zaokružen kardio trening I trening snage.

BRZINA

Povećajte otpornu snagu i brzinu pomoću PARACHUTE TRAINING-a.

SNAGA

Povećajte eksplozivnu snagu i ubrzanje pomoću SLED TRAINING-a.

OKRETNOST

Poboljšajte svoju neuromuskularnu koordinaciju sa agilnim vežbama i CADENCE TRENING -om.

IZDRŽLJIVOST

Podignite efikasnost izdržljivosti pomoću BIOFEEDBACK-a.


TRENING PROFESIONALNIH SPORTISTA ZA ZLATO OD 2000. GODINE

 

Technogym® je zvanični snabdevač fitnes opreme na poslednjih 6 Olipmijada, (Sidnej2000 – Rio 2016), i partner najboljih svetskih timova i sportista.

Technogym® se svojim kvalitetom I inovativnoscu pozicionrao kao standard u pripremi profesionalnih sportista u preko 100 različitih disciplina.


BRZINA

 

Povećajte otpornu snagu i brzinu pomoću PARACHUTE TRAINING-a. Ekskluzivni Technogym trening i opcioni PARACHUTE TRAINING KIT reprodukuju osećaj trčanja na otvorenom sa padobranom u optimizovanim uslovima. Otpornost je nula na početku i povećava se kako ubrzavate svoje trčanje.

PARACHUTE TRAINING je idealan za trening brzine sa otporom.


SNAGA

 

Povećajte eksplozivnu snagu i ubrzanje pomoću SLED TRAINING-a. Ovaj ekskluzivni trening Technogym-a koji vrlo uverljivo simulira osećaj guranja “sanki” na travi. Otpor je na samom početku veliki a smanjuje se i postaje konstantan povećavanjem brzine.

SLED TRAINING je idealan za trening guranja sa otporom.


OKRETNOST

 

Poboljšajte svoju neuromuskularnu koordinaciju sa agilnim vežbama i CADENCE TRENING -om.

Širi radni prostor vam omogućava da izvršite višesmerne vežbe i varijacije ritma u potpunoj sigurnosti i udobnosti.


IZDRŽLJIVOST

 

Podignite efikasnost izdržljivosti pomoću BIOFEEDBACK-a. Ekskluzivna interaktivna tehnologija Technogym-a prati I zabeležava vaše osnovne parameter prilikom trčanja u realnom vremenu, pružajući povratne informacije koje vam omogućavaju da poboljšate svoje performanse.

Više detalja o SKILLRUN…

skillrun traka za trcanje